Bemutatóterem

Chili Klíma Kft. > Bemutatóterem > Split Klíma > DAIKIN FTXB-C + RXB-C 2,5 KW INVERTER

DAIKIN FTXB-C + RXB-C 2,5 KW INVERTER

Cikkszám 010-2.6KW-01-01
Teljesítmény – hűtés: 2,5 kW
Teljesítmény – fűtés: 2,8 kW
Energiacimke – hűtés: A+
Energiacimke – fűtés: A+
SEER: 6,02
SCOP: 4,01
Éves energiafogyasztás – hűtés: 145 kWh
Éves energiafogyasztás – fűtés: 838 kWh
Beltéri egység méretei (mag./szél./mély.): 283x770x198 mm
Beltéri egység hangteljesítmény szint – hűtés: 55 dBa
Beltéri egység hangteljesítmény szint – fűtés: 55 dBa
Kültéri egység hangteljesítmény szint – hűtés: 60 dBa
Kültéri egység hangteljesítmény szint – fűtés: 61 dBa

 

Leírás

Oldalfali egység alacsony energiafogyasztással és kiváló komfort szinttel. Sík, stílusos első panel, amely könnyedén illeszkedik minden belső térbe, és könnyen tisztítható.

Extra csendes működés akár 21 dBA értékig.

Szezonális hatékonysági értékek: A+ hűtésben és fűtésben

Komfort légáramlás üzemmód

Komfort hűtésben és fűtésben egyaránt. A komfort légáramlás üzemmód automatikusan állítja be a légáramlást, a legkellemesebb hőmérsékleteloszlás érdekében, anélkül, hogy közvetlenül az emberekre irányítaná a légáramot.

Nagyteljesítményű üzemmód

Maximális teljesítmény, a komfortszint gyors elérése. A nagyteljesítményű üzemmód lehetővé teszi, hogy elérje a maximális teljesítményt egyetlen gombnyomással és mégsem kell aggódnia a villanyszámla miatt abban az esetben, ha elfelejtené kikapcsolni a funkciót. Ezzel a funkcióval hűtheti le vagy fűtheti fel a helyiséget a lehető legrövidebb idő alatt és 20 perc elteltével a berendezés automatikusan visszavált normál üzemmódra, ezzel megakadályozva az energiapazarlást.

Beltéri egység csendes üzemmód

A komfortot érezni fogja, de hallani nem. Azok a berendezések, melyek ezzel a funkcióval rendelkeznek, kivételesen alacsony zajszint elérésére képesek – néhány még az alig hallható 19 dB(A)-t is eléri, mely érték a szélben mozgó falevelek hangjának felel meg. Ez a tökéletes funkció különösen a hálószobába telepített berendezésnél hasznos, mert  a készülék működés közben is zavartalan alvást biztosít.

24 órás időzítő

Egy komfortos otthonba való hazatérés. A heti időzítő nélküli berendezések 24 órás időzítővel rendelkeznek, amely lehetővé teszi, hogy beállítson egy tetszőleges időpontot a berendezés bekapcsolására, illetve a kikapcsolására.

Titánium apatit fotokatalitikus levegő szűrő

Tiszta levegő otthon! A levegőt diszkrét, de csodálatos kémiai reakciókon keresztül tisztítja meg: először a szűrő kalcium hidroxiapatit rétege elnyeli a baktériumokat, a vírusokat, az ammóniát, a nitrogén oxidot és az egyéb ártalmas anyagokat, ezt követően a természetes fény hatására a titánium oxid aktiválja a hidroxil gyököket és ártalmatlan vízzé és szén-dioxiddá bontja le az elnyelt anyagokat.

További információk

Tömeg 34 kg
Méretek 100 × 100 × 100 cm
Ezekben teljesítményekben elérhető

, ,

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„DAIKIN FTXB-C + RXB-C 2,5 KW INVERTER” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Települések

Abda Acsalag Ágfalva Agyagosszergény Árpás Ásványráró Babót Bágyogszovát Bakonygyirót Bakonypéterd Bakonyszentlászló Barbacs Beled Bezenye Bezi Bodonhely Bogyoszló Bőny Bősárkány Börcs Cakóháza Cirák Csáfordjánosfa Csapod Csér Csikvánd Csorna Darnózseli Dénesfa Dunakiliti Dunaremete Dunaszeg Dunaszentpál Dunasziget Dör Ebergőc Écs Edve Egyed Egyházasfalu Enese Farád Fehértó Feketeerdő Felpéc Fenyőfő  Fertőboz  Fertőd Fertőendréd  Fertőhomok  Fertőrákos Fertőszentmiklós  Fertőszéplak Gyalóka Gyarmat Győr Győrasszonyfa Győrladamér Gyóró Győrság Győrszemere Győrsövényház Győrújbarát Győrújfalu Győrzámoly Gyömöre Gönyű Halászi Harka Hédervár Hegyeshalom  Hegykő  Hidegség Himod Hövej Ikrény Iván Jánossomorja Jobaháza Kajárpéc Kapuvár Károlyháza Kimle Kisbabot Kisbajcs Kisbodak Kisfalud Kóny Kópháza Koroncó Kunsziget Lázi Lébény Levél Lipót Lövő Maglóca Magyarkeresztúr Máriakálnok Markotabödöge Mecsér Mérges Mezőörs Mihályi Mórichida Mosonmagyaróvár Mosonszentmiklós Mosonszolnok Mosonudvar Nagybajcs Nagycenk Nagylózs Nagyszentjános Nemeskér Nyalka Nyúl Osli Öttevény Páli Pannonhalma Pásztori Pázmándfalu Pér Pereszteg Petőháza Pinnye Potyond Pusztacsalád Püski Rábacsanak Rábacsécsény Rábakecöl Rábapatona Rábapordány Rábasebes Rábaszentandrás Rábaszentmihály Rábaszentmiklós Rábatamási Rábcakapi Rajka Ravazd Répceszemere Répcevis Rétalap Románd Röjtökmuzsaj  Sarród Sikátor Sobor Sokorópátka Sopron Sopronhorpács Sopronkövesd Sopronnémeti Szakony Szany Szárföld Szerecseny Szil Szilsárkány Táp Tápszentmiklós Tarjánpuszta Tárnokréti Tényő Tét Töltéstava Újkér Újrónafő Und Vadosfa Vág Vámosszabadi Várbalog Vásárosfalu Vének Veszkény Veszprémvarsány Vitnyéd Völcsej Zsebeháza Zsira
X