Bemutatóterem

Chili Klíma Kft. > Bemutatóterem > Split Klíma > Fisher Summer 3,5KW

Fisher Summer 3,5KW

Cikkszám 010-3,5KWSUMMER-02-10

Teljesítményadatok:
Hűtőteljesítmény (kW) 3.5
Fűtőteljesítmény (kW) 3.8

Energia osztály
Hűtés A++
Fűtés A+
Inverteres IGEN
SEER 6.1
SCOP 4.0

Üzemeltetési határok
Külső hőm. Hűtés (°C) -15 ~ 50
Külső hőm. Fűtés (°C) -15 ~ 30
Belső hőm. Hűtés (°C) 17 – 32
Belső hőm. Fűtés (°C) 0 – 30
Beltéri hangteljesítményszint dB(A) (max.) 53
Kültéri hangteljesítményszint dB(A) 59

Leírás

Extra funkciók a tiszta,egészséges levegőért és a kényelemért:

,,Follow me” funkció, vagyis kihelyezett hőérzékelés: a távirányító megfelelő gombjának megnyomása után, a szobahőmérséklet érzékelését a távirányítóban elhelyezett hőérzékelő fogja végezni.
Amennyiben a távirányítót a szoba egy megfelelő, jellemző pontján helyezi el, vagyis ott, ahol a legtöbbet tartózkodik, akkor a berendezés tökéletesen tud igazodni az Ön igényeihez és pontosan tudja tartani a kívánt hőmérsékletet.

Párátlanító üzemmód
– csökkenti a levegő páratartalmát, anélkül,hogy jelentősen megváltoztatná a hőmérsékletet. Temperálási funkció a fagyvédelem elkerülésére: megfelelő beállítást követően, a készülék automatikusan bekapcsol, ha a levegő hőfoka 8°C alá csökken, így biztosítja a fagyvédelmet. Ez a funkció különösen nyaralóknál, vagy ritkán használt lakásoknál hasznos.

–  Melegindítás
– Fűtési üzemmódban a beltéri ventilátor csak a hőcserélő felmelegedése után indul el, így nem fúj hideget Önre
– Négyirányú automatikus légterelés(le/fel és jobbra/balra) az egyenletes légeloszlásért.
– Automatikus téli/nyári átváltás
– Automata üzemmódban a berendezés időről időre automatikusan ellenőrzi az aktuális és a beállított hőmérséklet viszonyát, és ennek függvényében választja meg újra és újra a megfelelő üzemmódot.
– Hűtőköri hibakijelzés a készülék folyamatosan ellenőrzi saját működését és hiba esetén jelez, sőt szükség esetén leáll a működés, így elkerülhető a berendezés meghibásodása.
– Turbó üzemmód
– Maximális teljesítmény, hogy a lehető leggyorsabban elérje az Ön által beállított hőmérsékletet.
– Automatikus újraindulás áramkimaradás után
– Alacsony zajszintű üzemmód
– Időzítés

Extra funkciók a gazdaságosságért :
„A+”, illetve „A++” energiaosztály
– A Fisher Professional berendezésekben elhelyezett nagy hatékonyságú kompresszornak és a legújabb technológiai
megoldások alkalmazásának köszönhetően, a berendezés rendkívül energiahatékony, ezáltal csökkentve az Ön rezsiköltségét.

– A készülékre GEO TARIFA
igényelhető, így a fűtési időszakban akár 40%-os megtakarítást érhet el. A berendezés „stand by”, vagyis készenléti állapotban, mindössze 1 W (Watt)-ot fogyaszt.

A DC inverteres teljesítményszabályozás olyan hatékonyságot tesz lehetővé, melynek köszönhetően akár évi 40-50%-os energiamegtakarítást is elérhet a hagyományos berendezésekhez képest. A készülék kültéri egységének ventilátormotorja is inverteres szabályozású, így jóval csendesebb a működése.

A gazdaságos éjszakai üzemmódnak köszönhetően, a berendezés igazodik az éjszakai időszakra jellemző kisebb hűtési vagy fűtési igényhez, ezáltal jelentős energiamegtakarítást érhető el.

A Fisher Summer klímaberendezésekbe számos szűrő került beépítésre, hogy biztosítsa Önnek a friss, tiszta, egészséges levegőt.
A plazmaszűrő egy aktív elektrosztatikus szűrő, mely először polarizálja a szennyeződést, majd elektronikusan leválasztja. Így hatékonyan távolítja el a levegőből a parányi porrészecskéket, a cigarettafüstöt, kellemetlen szagokat, baktériumokat és polleneket is.
Silver Ionszűrő
– A szűrő bevonata ezüstionokat tartalmaz, melyek érintkezve a kórokozókkal, baktériumokkal behatolnak azok sejtszerkezetébe és gátolják növekedésüket, illetve szétroncsolják a szerkezetüket. Így a szűrő fertőtleníti és felfrissíti a keresztüláramló levegőt, elpusztítva a kórokozókat, baktériumokat és penészgombákat.
A hideg katalitikus szagtalanító finomszűrő egy speciális bevonattal ellátott szűrő, mely nagy hatékonysággal távolítja el a levegőből a kellemetlen szagokat és az egészségre veszélyes gázokat (formaldehideket, szerves oldószereket, stb).
„BLUE FIN” bevonatú hőcserélő, mely gátolja a gombák és a baktériumok megtelepedését.
Öntisztító funkció:
megakadályozza a belső hőcserélő felület penészedését, gombásodását és a baktériumok megtelepedését a készülékben. Hűtés és párátlanítás után a távirányító gombjának megnyomásával választható ez a funkció.

További információk

Tömeg 40 kg
Méretek 100 × 100 × 100 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Fisher Summer 3,5KW” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Települések

Abda Acsalag Ágfalva Agyagosszergény Árpás Ásványráró Babót Bágyogszovát Bakonygyirót Bakonypéterd Bakonyszentlászló Barbacs Beled Bezenye Bezi Bodonhely Bogyoszló Bőny Bősárkány Börcs Cakóháza Cirák Csáfordjánosfa Csapod Csér Csikvánd Csorna Darnózseli Dénesfa Dunakiliti Dunaremete Dunaszeg Dunaszentpál Dunasziget Dör Ebergőc Écs Edve Egyed Egyházasfalu Enese Farád Fehértó Feketeerdő Felpéc Fenyőfő  Fertőboz  Fertőd Fertőendréd  Fertőhomok  Fertőrákos Fertőszentmiklós  Fertőszéplak Gyalóka Gyarmat Győr Győrasszonyfa Győrladamér Gyóró Győrság Győrszemere Győrsövényház Győrújbarát Győrújfalu Győrzámoly Gyömöre Gönyű Halászi Harka Hédervár Hegyeshalom  Hegykő  Hidegség Himod Hövej Ikrény Iván Jánossomorja Jobaháza Kajárpéc Kapuvár Károlyháza Kimle Kisbabot Kisbajcs Kisbodak Kisfalud Kóny Kópháza Koroncó Kunsziget Lázi Lébény Levél Lipót Lövő Maglóca Magyarkeresztúr Máriakálnok Markotabödöge Mecsér Mérges Mezőörs Mihályi Mórichida Mosonmagyaróvár Mosonszentmiklós Mosonszolnok Mosonudvar Nagybajcs Nagycenk Nagylózs Nagyszentjános Nemeskér Nyalka Nyúl Osli Öttevény Páli Pannonhalma Pásztori Pázmándfalu Pér Pereszteg Petőháza Pinnye Potyond Pusztacsalád Püski Rábacsanak Rábacsécsény Rábakecöl Rábapatona Rábapordány Rábasebes Rábaszentandrás Rábaszentmihály Rábaszentmiklós Rábatamási Rábcakapi Rajka Ravazd Répceszemere Répcevis Rétalap Románd Röjtökmuzsaj  Sarród Sikátor Sobor Sokorópátka Sopron Sopronhorpács Sopronkövesd Sopronnémeti Szakony Szany Szárföld Szerecseny Szil Szilsárkány Táp Tápszentmiklós Tarjánpuszta Tárnokréti Tényő Tét Töltéstava Újkér Újrónafő Und Vadosfa Vág Vámosszabadi Várbalog Vásárosfalu Vének Veszkény Veszprémvarsány Vitnyéd Völcsej Zsebeháza Zsira
X