Bemutatóterem

Chili Klíma Kft. > Bemutatóterem > Split Klíma > Fujitsu Standard 4,2 kW

Fujitsu Standard 4,2 kW

Cikkszám 010-5,2KWSTD-02-11

Hűtőteljesítmény (kW) 4.2
Fűtőteljesítmény (kW) 6.3
Inverteres Igen
SEER 6.9
SCOP 4.0
EER 3.42
COP 3.68
Infra távirányító
Penészálló bevonatú porszűrő
Negatív-ion szagtalanító szűrő
Polyphenol Apple-catechin légtisztító szűrő
Szűrőtisztítási igény kijelzése
Szupercsendes ventilátorfokozat
Időzítés
Gazdaságos üzemmód (ECONOMY)
Éjszakai üzemmód (SLEEP)
Párátlanító üzemmód

Leírás

Néhány érv a Fujitsu mellett:

Garancia

A Fujitsu klíma nem tartozik a legolcsóbb készülékek kategóriájába, hiszen magas minőséget képvisel. E minőség tudatában a piacon párját ritkító módon Cégünk, mint forgalmazó 10 év garanciát vállal. Azonban minden műszaki berendezésnél felléphet hiba, ezért a Fujitsu klíma mögött országos szervizhálózat működik, mely az ország bármely területéről gyorsan és egyszerűen elérhető.

Fontos megjegyezni, hogy cégünk nem csak a megvásárolt berendezésekre, de az elvégzett beszerelési munkákra is garanciát vállal.

Sokoldalú alkalmazhatóság

Fujitsu légkondicionálók választéka lehetőséget ad arra, hogy az elvárt hőmérséklet pontosan azon a helyen legyen fenntartható, ahol a vásárló igényli. A készülékek széles skálájából választhatja ki a legmegfelelőbbet. Kínálatunkban megtalálhatók a mobil készülékek, melyek azonnal, átalakítási munkálatok nélkül beüzemeltethetők. Kínálunk mennyezetre szerelhető egységeket, melyek nem foglalnak le helyet a hasznos alapterületből, így akár kis szobában is használhatók. Kaphatók split rendszerű berendezések, melyek egyszerre több helységet képesek hűteni. Ráadásul ezek a modern szerkezetek fűtésre is alkalmasak. A rendkívül hasznos szűrőbetéteknek köszönhetően a klíma egészséges friss levegőt juttat a helységekbe.

Tartósság

Valamennyi Fujitsu termék, még a legegyszerűbb is minőséget képvisel, nagyszerűen megállja helyét még ott is, ahol rendkívüli és hosszan tartó a hőség, vagy forrók a nyarak, mint például nálunk és intenzív használatnak van kitéve a készülék.

Ár

Azt nem mondhatjuk, hogy olcsó a Fujitsu klíma, viszont azt igen, hogy nagyon kedvező ár-érték arányt képvisel, különösen, ha a magas minőség az elsődleges szempont.

Kényelem

Országos hálózatot alkotó szaküzleteink az ország bármely pontjáról és interneten is könnyen elérhetők. Nem számít, hogy valaki vidéki, vagy fővárosi jó esélye van, hogy lakóhelye közelében megtalálja a Fujitsu márkát. Ez rendkívül kényelmes megoldást kínál azoknak, akik ezt a tartós és erős márkát szeretnék helységeikben használni.

Telepítés

Országos hálózattal rendelkező cégünk az értékesítés mellett vállalja a Fujitsu klíma szakszerű telepítését is, ennek kellemes következménye, hogy a vásárlónak nem kell külön berendezési forrást és külön szakembert keresnie. Komplett szolgáltatásunk keretében ingyenes helyszíni felmérés során, a helyi adottságokat felmérve és a hűtési igényeket bekalkulálva javaslatot teszünk a legoptimálisabb berendezés kiválasztását és beszerelését illetően. Ne feledje, hogy nem mindegyik modell alkalmas mindenki számára, a szakember nagy biztonsággal meg tudja határozni, hogy hatékonyság és elhelyezhetőség szempontjából melyik az Ön számára legmegfelelőbb készülék.

Az itt felsorolt előnyös tulajdonságok alapján minden bizonnyal jól dönt, aki Fujitsu klímát vásárol, hiszen tényként kezelhetjük, hogy magas műszaki színvonalú és hatékony. Alacsony energia-fogyasztása, rendkívül csendes működése és esztétikus formatervezett kivitele (Red Dot Design díjas) indokolja népszerűségét.

A STANDARD klímaberendezések hatékonyan és gyorsan érik el a kívánt hőmérsékletet;

Tökéletes megoldás nagyobb terek klimatizálására;

Függőleges és vízszintes légterelés:

Függőleges légterelés – Biztosítja, hogy fűtés esetén a meleg levegő egészen a padló magasságáig eljusson, biztosítva a komfortot;

Vízszintes légterelés – Hűtés esetén a hideg levegőt nem a helyiségben tartózkodókra fújja, hanem a helyiség felső légrétegébe, ahonnan hűvös fuvallatként hullik alá;

Ion szagtalanító szűrő;

Opcionális szűrők – A külön rendelhető ion szagtalanító szűrő semlegesíti a kellemetlen szagokat, az apple catechin szűrő pedig kiszűri a finom port és a láthatatlan penészspórákat, mikroorganizmusokat.

További információk

Tömeg 50 kg
Méretek 100 × 100 × 100 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Fujitsu Standard 4,2 kW” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Települések

Abda Acsalag Ágfalva Agyagosszergény Árpás Ásványráró Babót Bágyogszovát Bakonygyirót Bakonypéterd Bakonyszentlászló Barbacs Beled Bezenye Bezi Bodonhely Bogyoszló Bőny Bősárkány Börcs Cakóháza Cirák Csáfordjánosfa Csapod Csér Csikvánd Csorna Darnózseli Dénesfa Dunakiliti Dunaremete Dunaszeg Dunaszentpál Dunasziget Dör Ebergőc Écs Edve Egyed Egyházasfalu Enese Farád Fehértó Feketeerdő Felpéc Fenyőfő  Fertőboz  Fertőd Fertőendréd  Fertőhomok  Fertőrákos Fertőszentmiklós  Fertőszéplak Gyalóka Gyarmat Győr Győrasszonyfa Győrladamér Gyóró Győrság Győrszemere Győrsövényház Győrújbarát Győrújfalu Győrzámoly Gyömöre Gönyű Halászi Harka Hédervár Hegyeshalom  Hegykő  Hidegség Himod Hövej Ikrény Iván Jánossomorja Jobaháza Kajárpéc Kapuvár Károlyháza Kimle Kisbabot Kisbajcs Kisbodak Kisfalud Kóny Kópháza Koroncó Kunsziget Lázi Lébény Levél Lipót Lövő Maglóca Magyarkeresztúr Máriakálnok Markotabödöge Mecsér Mérges Mezőörs Mihályi Mórichida Mosonmagyaróvár Mosonszentmiklós Mosonszolnok Mosonudvar Nagybajcs Nagycenk Nagylózs Nagyszentjános Nemeskér Nyalka Nyúl Osli Öttevény Páli Pannonhalma Pásztori Pázmándfalu Pér Pereszteg Petőháza Pinnye Potyond Pusztacsalád Püski Rábacsanak Rábacsécsény Rábakecöl Rábapatona Rábapordány Rábasebes Rábaszentandrás Rábaszentmihály Rábaszentmiklós Rábatamási Rábcakapi Rajka Ravazd Répceszemere Répcevis Rétalap Románd Röjtökmuzsaj  Sarród Sikátor Sobor Sokorópátka Sopron Sopronhorpács Sopronkövesd Sopronnémeti Szakony Szany Szárföld Szerecseny Szil Szilsárkány Táp Tápszentmiklós Tarjánpuszta Tárnokréti Tényő Tét Töltéstava Újkér Újrónafő Und Vadosfa Vág Vámosszabadi Várbalog Vásárosfalu Vének Veszkény Veszprémvarsány Vitnyéd Völcsej Zsebeháza Zsira
X