Bemutatóterem

Chili Klíma Kft. > Bemutatóterem > Split Klíma > Samsung AR5500M New Boracay klímaberendezés 3,5KW

Samsung AR5500M New Boracay klímaberendezés 3,5KW

Cikkszám 010-3,5KWBORACAY-02-12

Teljesítmény hűtés: 3,5KW
Teljesítmény fűtés: 3,7KW
Energia osztály hűtés: A++
Energia osztály hűtés: A+
SEER/SCOP: 6,1/4,0
Jó alvás funkció
LED kijelző
Full HD szűrő
Automatikus újraindulás
Szoba hőmérséklet kijelző

Böngészés a kedvencek közt

Leírás

Csak tartsd bekapcsolva – és a helyiség hűvös marad.

A Smart Saver (intelligens energiamegtakarítás) funkciónak köszönhetően többé nincs szükség arra, hogy kikapcsoljuk a klímát, ha kellőképpen lehűlt a levegő, majd ismét be, ha melegszik a helyiség. A Smart Saver automatikusan mindig csak a komfortos hőmérséklethez szükséges legrövidebb ideig működteti a klímát, amivel akár 31%-os energiamegtakarítást is elérhetünk. A villanyszámla alacsony, a szoba pedig hűvös marad.

Újradefiniáltuk a hatékony légszűrést:

A legtöbb szűrő úgy javítja a belélegzett levegő minőségét, hogy szimplán megszünteti a por és a szennyeződések keringetését. A Samsung klímák egy lépéssel tovább mennek, és még egy továbbfejlesztett, innovatív DNS-technológiás szűrési technológiát is használnak. Hogy mi a titok? A Samsung DNS-szűrője kizárólag a betegségeket okozó, mérgező anyagokat szűri ki a helyiség levegőjéből. Megköti és semlegesíti a mikroszkopikus, rákkeltő részecskéket, ezáltal a belélegzett levegőt egészségessé teszi.

Ne tartsd vissza a lélegzeted! A Samsung kék LED-es fényjelzése azt jelzi, hogy fellélegezhetünk, mert a készülék tiszta, egészséges levegőt fúj a helyiségbe. Amint az MPI funkció elkezd működni, a Samsung klíma megkezdi a légtisztítást, hogy  mindig friss levegőt lélegezzük be. Ha a kék LED jelzőfény ég, teljesen biztosak lehetünk abban, hogy otthonunk levegője üde és friss.

A legtöbben addig halogatják a klíma szűrőbetétjének tisztítását, amíg már túl késő lesz. A szennyeződés belül felhalmozódik és üzemzavarokat okoz, valamint kedvez a vírusok elszaporodásának, és így szennyezi a helyiség levegőjét. A Samsung klímák szűrőtisztítási jelzése kék jelzőfénnyel figyelmeztet, ha ideje kitisztítani a szűrőbetétet (mintegy 500 óra használat után). Időnként ellenőrizhetjük a szűrő állapotát, de rábízhatjuk a dolgot a jelzőfényre is.

A Samsung S-Inverter nemcsak gyorsan eléri a beállított hőmérsékleti értéket, de képes azt automatikusan tartani a más készülékeknél megszokott, pazarló ki-bekapcsolgatás nélkül is. Az S-Inverternek köszönhetően az energiamegtakarításhoz és a villanyszámla alacsonyan tartásához nem kell kikapcsolni a készüléket. A légkondicionáló automatikusan átvált takarékos üzemmódra, amivel akár 50%-os energiamegtakarítást is képes elérni az inverter nélküli klímákhoz képest; és közben pontosan a beállított hőmérsékleten, teljes komfortérzetet biztosítva üzemel. Ily módon nemcsak kevesebb energiát fogyaszt, de kisebb a vibráció is, a környezet pedig épp olyan csöndes, mint amilyen kellemes.

További információk

Tömeg 40 kg
Méretek 100 × 100 × 100 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Samsung AR5500M New Boracay klímaberendezés 3,5KW” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Települések

Abda Acsalag Ágfalva Agyagosszergény Árpás Ásványráró Babót Bágyogszovát Bakonygyirót Bakonypéterd Bakonyszentlászló Barbacs Beled Bezenye Bezi Bodonhely Bogyoszló Bőny Bősárkány Börcs Cakóháza Cirák Csáfordjánosfa Csapod Csér Csikvánd Csorna Darnózseli Dénesfa Dunakiliti Dunaremete Dunaszeg Dunaszentpál Dunasziget Dör Ebergőc Écs Edve Egyed Egyházasfalu Enese Farád Fehértó Feketeerdő Felpéc Fenyőfő  Fertőboz  Fertőd Fertőendréd  Fertőhomok  Fertőrákos Fertőszentmiklós  Fertőszéplak Gyalóka Gyarmat Győr Győrasszonyfa Győrladamér Gyóró Győrság Győrszemere Győrsövényház Győrújbarát Győrújfalu Győrzámoly Gyömöre Gönyű Halászi Harka Hédervár Hegyeshalom  Hegykő  Hidegség Himod Hövej Ikrény Iván Jánossomorja Jobaháza Kajárpéc Kapuvár Károlyháza Kimle Kisbabot Kisbajcs Kisbodak Kisfalud Kóny Kópháza Koroncó Kunsziget Lázi Lébény Levél Lipót Lövő Maglóca Magyarkeresztúr Máriakálnok Markotabödöge Mecsér Mérges Mezőörs Mihályi Mórichida Mosonmagyaróvár Mosonszentmiklós Mosonszolnok Mosonudvar Nagybajcs Nagycenk Nagylózs Nagyszentjános Nemeskér Nyalka Nyúl Osli Öttevény Páli Pannonhalma Pásztori Pázmándfalu Pér Pereszteg Petőháza Pinnye Potyond Pusztacsalád Püski Rábacsanak Rábacsécsény Rábakecöl Rábapatona Rábapordány Rábasebes Rábaszentandrás Rábaszentmihály Rábaszentmiklós Rábatamási Rábcakapi Rajka Ravazd Répceszemere Répcevis Rétalap Románd Röjtökmuzsaj  Sarród Sikátor Sobor Sokorópátka Sopron Sopronhorpács Sopronkövesd Sopronnémeti Szakony Szany Szárföld Szerecseny Szil Szilsárkány Táp Tápszentmiklós Tarjánpuszta Tárnokréti Tényő Tét Töltéstava Újkér Újrónafő Und Vadosfa Vág Vámosszabadi Várbalog Vásárosfalu Vének Veszkény Veszprémvarsány Vitnyéd Völcsej Zsebeháza Zsira
X